• Sapanca

Sakarya ASKF üyeleri Başkan Yılmazer’i Ziyaret Etti


Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yılmaz Kuzey ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmazer’i makamında yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Sakarya ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey yapmış olduğu konuşmada;, "Yapılan ASKF seçimlerinden sonra yeni yönetimimiz ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretlerimiz devam ediyor. Spor basit bir faaliyet olarak görülmemeli, sporu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Biliyoruz ki Sapanca’da Belediye Başkanımız ve İlçe Kulüplerimiz de bu doğrultuda hareket ediyorlar. Sayın Başkanımıza Amatör Spora verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederim. Ayrıca ilçede yapılacak spor tesisleri konusunda kendileri bu işlerin sıkı bir takipçisi. Sorunları çözüme kavuşturmak ve ilçe sporcularına biran önce tesisleri kazandırmak için var gücüyle çalışıyorlar. Biz bu konuda da kulüplerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan kongrede yeni seçilen yönetimin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “ Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediye olarak amatör sporların ilçemizde gelişmesi için üzerimize düşen desteği vermekteyiz. Çünkü biz sporun ilçemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincinde hizmet veren, toplumda huzurun sağlanması kadar sağlıklı bireylerin oluşmasını da arzu eden bir anlayışla çalışıyoruz. Bu çerçevede bir taraftan belediye spor müdürlüğümüz bünyesindeki faaliyetlerimiz artarak sürerken bir taraftan da imkânlarımız el verdiği sürece sporun sporcunun, spora hizmet veren tüm kurum ve kuruluşların destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan ziyaret de Sapancalı olup ASKF yönetimine seçilen ve aynı zamanda Hacımercan Spor Başkanlığını da yürüten Metin Mercan, Sapanca Akademi Spor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Osman Kubilay, Kırkpınar Spor Başkanı Cüneyt Uçar, Sapanca Gençlik Spor Başkanı Bülent Pulat, Kurtköy Spor Başkanı Fuat Kovar da bulundu.


Bu haber 1212 kez görüntülendi