• Sapanca

Şampiyon, Efsane Güldibi Oldu


Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen 5.Olgunlar Turnuvası’nın şampiyonu Efsane Güldibi  oldu.

 

3 hafta boyunca süren zorlu karşılaşmaların ardından final müsabakaları oynandı. 14 Temmuz gecesi oynan ilk müsabakada Avukatoğlu Ekmek ve Filoğlu takımları karşılaştı. Karşılaşmadan 5-4 galip ayrılan Filoğlu Grup turnuvanın 3’üncüsü oldu. Final müsabakasında Efsane Güldibi ve Şirinspor takımları karşılaştı. Maç sonunda 2-0 ‘lık skor elde eden Efsane Güldibi 5. Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Başkan Yılmazer; “Turnuva başından sonuna kadar emeği geçen, başta Belediye Spor Müdürü Emre Kibar olmak üzere turnuvaya katılan takımlar ve turnuvada görev alan belediye personeline teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Düzenlenen ödül töreninde takımlara kupa ve hediyelerini, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca Esnaf Odası Başkanı İsmail Tanta, Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kubilay, Muhtarlar Derneği Başkanı Tolunay Kösemen ve protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Turnuva’nın En’leri

 

Turnuva’nın gol kralı Şirinspor’dan Fatih Engin, en iyi kalecisi Efsane Güldibi takımından Volkan Yazıcı, en iyi oyuncusu ise Efsane Güldibi takımından İlyas Asan seçilirken en centilmen takım olan Onduline Avrasya’ ya çeşitli hediyeler taktim edildi.


Bu haber 2550 kez görüntülendi