Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer Asfalt Çalışmalarını yerinde inceledi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer Gazipaşa Mahallesi İstanbuldere caddesinde asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Yılmazer Yaptığı konuşmada; “İstanbuldere caddemizde serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan 3 kilometrelik yol Sapanca’nın hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. MYO binamızı tamamladık bu caddemiz hem öğrencilerimiz hem de veliler ve vatandaşımız için önümüzdeki günlerde ilçemizin en işlek caddelerinden biri olacak. Bütün yatırımlarımız daha modern bir Sapanca için, İstanbuldere caddemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yardımcısı Osman Gür ile birlikte geldiği mahallede vatandaşlar Başkan Yılmazer’e asfalt için teşekkür etti.