Sapanca Belediye Personeli İftarda Buluştu

Sapanca Belediye personelleri, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in verdiği yemekte bir araya geldi.

Sapanca Sahilinde özel bir restoranda gerçekleşen İftar yemeğine, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, eşi Nurten Yılmazer, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Başkan Yılmazer tüm personeli kapıda karşılayıp aileleri ile tek tek ilgilenmeyi ihmal etmedi. Ailelerin birbirleriyle kaynaşmalarına olanak sağlayan geleneksel personel iftarında çalışanlar, birlikte iftar açmanın keyfini yaşadılar.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ”Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar programımızla belediyemizin özveri ile çalışan personelleri ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Sapanca sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür eder, bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi dilerim. ”dedi.