• Sapanca

Sapanca Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor


Sapanca Belediyesi, araç filosuna üç yeni aracı daha ekleyerek güçlendirdi. Yeni alınan Silindir, Ekskavatör ve bekoleoder ile bundan sonra ilçede hizmet verecek.

“İlçemize en iyi hizmet için ihtiyacını hissettiğimiz araçları bünyemize kattık” ifadesini kullanan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, araçların hizmet alanlarında çok katkı sağlayacağını belirtti.

Yeni alınan araçlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, hedeflerinin Sapanca’da hizmet kalitesini daha da arttırmak olduğunu dile getirdi. Belediyecilik anlamında araç ve gereçlerin önemine dikkat çeken Yılmazer, "İlçemizde hizmetlerin daha kaliteli yürümesinde bütün ekipmanlarımızın günün ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olması gerekmektedir. Biz eksikliklerimizi ve gereksinimleri zamanında değerlendirerek çözüm buluyoruz. Yeni aldığımız araçlar da bu kapsamda alınmıştır" dedi.

Yılmazer ”İlçemizde hizmeti daha da arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemize kattığımız yeni araçlar hizmette sınır tanımayacak. Yeni almış olduğumuz araçlarımız, başta alt yapı çalışmalarımız olmak üzere, birçok çalışmaya faydalı olacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi


Bu haber 1282 kez görüntülendi