• Sapanca

Sapanca Belediyesi Fen İşlerinde Dur Durak Yok


Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına yaz aylarında olduğu gibi kış ayına girmeden son sürat devam ediyor.

Fen İşlerine bağlı ekipler, ilçede ağır tonajlı araçların ve mevsim şartlarına bağlı olarak meydana gelen yol bozukluklarının bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yanık ve Gazipaşa Mahallesinde bulunan alt yapısı tamamlanan ara sokaklar sathi asfaltla kaplanıyor.

 

Daha Güzel Bir Sapanca İçin Çalışıyoruz

 

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın; “ Alt ve üst yapı düzenlemelerimiz aralıksız şekilde sürüyor. Yanık Mahallesinde 8,5 km’lik yol, Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi’nde 700 m’lik alanın sathi kaplama ve yol düzenleme çalışmamız devam ediyor. İlçe genelinde hasar tespiti yapılmış farklı noktalara bakım çalışmalarımızı en kısa sürede gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Daha güzel bir Sapanca için çalışıyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürü Akın, müdürlüğe bağlı ekiplerin özellikle iyi havaları değerlendirdiklerini, kış aylarında hava şartlarından dolayı çalışmaların aksamaması için büyük bir özveriyle hafta içi ve gerek görüldüğü takdirde haftasonuda çalıştıkları bilgisini paylaştı.

 


Bu haber 1245 kez görüntülendi