Sapanca Belediyesi Gölde Temizlik Çalışması Yaptı

Sapanca Belediyesi Temizlik İşlerine Bağlı Ekipler Sapanca Gölü sahil şeridindeki boş şişeleri ve çöpleri toplayarak hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Sahil temizleme çalışmaları kapsamında görüntü kirliğine neden olan sazlık alanlarda bulunan pet ve cam şişe, naylon poşet gibi atıklar ekiplerce toplanıp göl yüzeyinin temizliği sağlandı. Göl konusunda halkımızın duyarlı olması gerektiğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “İlçemize gelecek konukların, vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda sahilden daha rahat faydalanabilmeleri için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Göl kıyısında piknik yapan halkımızın göl başta olmak üzere çevreyi temiz tutmaları gerekiyor” dedi.