• Sapanca

Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü sporcularından 7 Birincilik


Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü sporcularından 7 Birincilik

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, Sakarya Şampiyonasında başarılı olarak Sakarya’da en fazla madalyayı kazanan Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü minik güreş takımını tebrik etti.

Sakarya Şampiyonası 11-13 minik 1 ve 13-15 minik 2 kategorilerinde 15 sporcu ile Sapanca’yı temsil eden Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları büyük bir başarı göstererek 7 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük ile kazandı.

Sapanca Belediyesi Güreş takımının antrenörleri Nuri Erdoğan ve Uğur Çetin ile minik pehlivanları tebrik eden Başkan Yılmazer, “Minim sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Sapanca’da yeniden canlanması bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

Sapanca’nın güreş sporunda geçmişte büyük başarılara imza attığını hatırlatan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, “Sapanca’da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Bizlere düşen görev altyapıya önem vererek, yetenekli gençleri yetiştirmek ve Türk güreşine yeni yıldızlar kazandırmaktır. Çünkü biz sporun tüm branşlarında olduğu gibi güreşte de başarının altyapıya önem vererek geleceğine inanıyoruz. Sakarya Şampiyonasında üstün bir performans gösteren minik sporcularımızı hocalarını tebrik ediyorum. Bu başarı bizleri hem mutlu etti, hem de umutlandırdı. Türkiye Şampiyonasında da sizlerden hem şampiyonluk, hem de ay yıldızlı mayoyu giymeye aday güreşçiler çıkarmanızı bekliyorum” dedi.

Kulüp antrenörleri Nuri Erdoğan ve Uğur Çetin’ de, ata sporu güreşe verdiği destekten dolayı Başkan Yılmazer’e teşekkür ederek bundan sonraki hedeflerinin Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk olduğunu ifade etti.


Bu haber 1309 kez görüntülendi