Sapanca Belediyesi İlçeyi Mevsimlik Çiçekler İle Süslüyor

Sapanca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsimine özgü mevsimlik çiçekler dikiyor.

Park Bahçeler Müdürlüğünün yapmış olduğu çiçeklendirme çalışmaları kapsamında ilçede bulunan parklar, kavşaklar ve refüjler çiçeklenerek görenlerin beğenisini kazanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, kış mevsimine özgü çiçekleri dikerek güzel Sapanca’nın daha da güzel görünüme kavuşması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

İlçenin estetiğine ayrı bir havanın verilmesi amacıyla dikilen bu çiçeklerin parklara ayrı bir güzellik kattığını belirten yetkililer, Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak ilçenin daha yeşil, daha güzel ve daha sağlıklı olması için mevcut yeşil alanların bakımı ve yeni yeşil alanlar oluşturulması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti.