Sapanca Belediyesi İyi Havaları Değerlendiriyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların çalışmalara elverişli olması sebebi ile ilçe genelinde yapılan çalışmalar hız kazandı. Son yılların en sıcak Kasım ayının yaşanması ile fen işlerinin iş programını olumlu yönde etkiledi.

İlçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, işlerin önemine göre yapılan program dâhilinde çalışmalarına devam ediyor.
Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlar, muhtarlar ve kendilerinin tespit ettikleri yerlere anında müdahale etmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız isteklerini 7/24 hizmet veren Sapanca Belediyesi Çözüm Masası hattı 0 850 224 54 54 -39 nolu numarayı arayarak istek ve şikâyetlerini iletebilirler.