Sapanca Belediyesi Plates Kursu açtı.

Sapanca Kapalı Spor Salonu ile Sapanca Belediyesine ait Kırkpınar mahallesinde bulunan Anfi Tiyatronun altında kurslar için hazırlanan salonda haftanın iki günü düzenlenen pilates kurslarında 30 bayan, pilates spor kursunu sürdürüyor. Toplam olarak 100 bayanın kayıt yaptırdığı pilates kurslarında, müzik eşliğinde zayıflama ve fit olmaya yönelik kondisyon çalışmaları, antrenör Bihter Yaman tarafından yaptırılıyor. Pilates kurslarının her iki salonda 3’er ay süreceğini belirten Kültür Müdür Müdürü Cemal Karaağaç, “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine bu yıl pilates kursları dışında, halkoyunları, resim ve tiyatro kurslarımızı da haftanın iki gününde önümüzdeki günlerde başlatıyoruz. Sapanca Belediye Başkanımız Dr.Aydın Yılmazer’ in talimatları ile ilçemizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş ve kurs edindirmek arzusundayız. Kurslarımıza vatandaşlarımızın gösterdiği ilginin büyüklüğü, yerel yönetim olarak bizleri de ziyadesiyle motive ediyor.’’ diye konuştu.