Sapanca Belediyesi Ramazan ‘a Hazır

Sapanca Belediyesi Ramazan ayı boyunca iftarını halkı ile birlikte yapmaya hazır.

Sapanca Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği bin kişilik iftar çadırı ile bu yılda halkıyla birlikte iftar yapmaya hazırlandı. Ramazan ayının ilk günü iftar saatinde çadırın hizmete başlayacağını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “ Ramazan ayının bereketini, faziletini birlikte yaşamak adına Sapanca Belediyesi olarak her yıl iftar çadırı kuruyoruz. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif;  bereket, dayanışma, ibadet, irade ve sabrın yoğunlaştığı mübarek aylarımızdan biridir. Tüm Müslümanları ortak düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazan’da, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Gönüllerin sevgiyle, sofraların bereketle dolacağı hayırlı bir Ramazan diliyorum” dedi.