Sapanca Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor

Sapanca Belediyesi tarafından yaz döneminde tenisten, futbola kadar 6 farklı branşta yaz dönemi kursları verilecek.

29 Haziran’da başvuruların son bulacağı kurslarda 5 ile 15 yaş arası çocuklar faydalanacak. Sporun ve sporcun gelişimi için 4 yılda büyük hizmetlere imza atan Sapanca Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarını sürdürüyor.

4 yılda 2 bin 300 sporcu

Spora ve sporcuya verdiği önemi hayata geçirilen proje ve faaliyetlerle gösteren Sapanca Belediyesi, 4 yılda 2 bin 300 çocuğa kurs imkânı sağladı.  Sapanca Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki spor kulüplerine ve derneklerine imkânlar doğrultusuna destek olmaya devam ediyor. Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Emre Kibar “Çocuklarımızın yaz dönemlerini daha verimli geçirmeleri ve vakitlerini daha kaliteli değerlendirmeleri adına yaz spor okullarına davet ediyoruz. Geleceğimizin sağlıklı yetişmesi, enerjilerini doğru ortamlarda harcaya bilmeleri için yaz spor okullarımızın kapıları çocuklarımıza açık. Spora ve sporcuya büyük önem veren Sapanca Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e bir sporcu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 1932 kez görüntülendi