• Sapanca

Sapanca Belediyesi’nde Müdürler Toplantısı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile Belediye Encümen salonunda aylık değerlendirme toplantısı yaptı.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen müdürler toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katılarak, Başkan Yılmazer’e devam eden ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgileri aktardı.

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “Sapanca’mız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek adına Belediye birim müdürlerimizle her ay düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz. Gerek başkan yardımcılarımız, gerekse birim müdürlerimiz ve diğer ekip arkadaşlarımızla halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz” dedi.


Bu haber 1320 kez görüntülendi