• Sapanca

Sapanca Belediyesinden Yeni Bir Hizmet


Halkın beklentileri ve istekleri doğrultusunda hizmet etmeyi ilke edinen Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer yerel seçimler sonrası geçen altı aylık süreç de gelen aşırı talep üzerine hasta nakil aracının ilçeye gerekliliğini ve bir ihtiyaç olduğunu görerek girişimlerde bulundu ve Sapanca Belediyesine Merosa Firmasının da desteği ile bir hasta nakil aracı kazandırdı.

Sosyal sorumluluğu yüksek yatırımcıların yapmış oldukları destekler için teşekkür eden Başkan Yılmazer yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızın hasta nakil aracı konusunda yoğun talebi oldu. Hasta nakil aracının ilçemize gerekliliğini görerek Sapanca’da yatırımlarına devam eden Merosa yatırım ve danışmanlık grubu yetkilisi Mehmet bey’e ilçemize bir hasta nakil aracı ihtiyacının olduğunu belirtmiştik kendisi de bu konuda çalışma yaparak bize bu konuda destek oldu. Bu sayede ilçemize bir hasta nakil aracı kazandırdık. Merosa firmasına ve Mehmet beye ilçemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm gayretimiz hizmetlerin en güzelini hakeden halkımız için, hasta nakil aracımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Merosa yetkilisi Mehmet Bey yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Dr. Aydın Yılmazer’inde turizme ve yatırımcıya vermiş olduğu destek ile Sapanca’da yatırımlarımıza devam ediyoruz. 7 yıldızlı ve 5 yıldızlı olmak üzere Sapanca’ya iki otel projemiz var ve bu projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Başkanımızın ilçede bir hasta nakil aracı ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu konuda çalışmalarımızı yaptık ve bugün bu talebi yerine getirdik” dedi.


Bu haber 1416 kez görüntülendi