• Sapanca

Sapanca Belediyesi’nin Kurslarına İlgi Büyük


Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa kültür-sanat-eğitim hizmetleri kapsamında, halka açık olarak düzenlenen kurslar her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi ile eğitimlerine devam ediyor.

Gerçekleştirilen kurslara ilgilinin büyük olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; “Kırkpınar Kültür Merkezi ile Bilgi Kültür Evlerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz kurslarla ilçemizin kültürel ve sosyal yaşantısına pozitif katkılar sağlanmaktadır. Merkezi hükümetin vatandaşlara sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerle son 15 yılda Türkiye’de tam bir sosyal devlet anlayışı var. Biz de belediye olarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı verecek Bilgi Kültür Evleri ile buluşturuyoruz. Halkımız için kurs merkezleri açıyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında hemşerilerimizin beklentilerine karşılık veren hizmetleri ekip arkadaşlarım ile sunmaya çalışıyoruz. Kurslarımıza olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Kırkpınar Kültür Merkezi ile mahallelerdeki Bilgi Kültür Evleri içerisinde kendilerine nezih bir çalışma ortamı hazırlayan Başkan Yılmazer’e sunduğu hizmetler için teşekkür eden kursiyerler, çözüm odaklı çalışmaları ile “Her Mahalleye Bilgi Kültür Evi” projesinin de başarıyla uygulandığını dile getirdiler.


Bu haber 1686 kez görüntülendi