Sapanca Sahili Yeniden Düzenliyor

Sakarya’nın arka bahçesi ve göz bebeği olarak nitelendirilen Sapanca’ya yakışır bir görünüm kazanacak olan sahil yürüyüş bandında çalışmalarını yapan Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sahilde bulunan dükkânları ve etrafını düzenleyerek sert zemin, peyzaj ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Sapancalıların ve ilçe dışından gelen misafirlerin buluşma noktalarından biri olan Sapanca Sahil Bandında yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; ”Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin Sapanca Sahil bandında yapmış olduğu çalışmalar devam ediyor. Yapmış olduğumuz düzenleme sonrasında modern bir görünüme kavuşacak sahil bandımız yeni sezon öncesi halkımızın kullanımına açılacak. Ekiplerimiz en kapsamlı hizmeti en hızlı şekilde yapmak için özveriyle çalışıyor” dedi.