• Sapanca

Sapanca Zabıtasından Uyarı


Sapanca Belediyesi Zabıta Ekipleri dışarıda bulunan eşyaların içeri alınması için iş yeri sahiplerine gerekli hassasiyete önem vermelerini talep etti. 

Kaldırım işgali ile yayaların yürüme haklarının elinden alındığı hem de görüntü kirliğinin meydana geldiğini kaydeden Zabıta Ekipleri, esnaftan eşyaların içeriye alınmasını istediler. Araç sahiplerinin de gerek esnafları gerekse vatandaşları zor durumda bırakmamaları için araçlarını yaya yoluna park etmemeleri konusunda vurgu yaptı.

Kaldırım İşgaline İzin Verilmeyecek

Sapanca Belediyesi Zabıta Müdür Aydın Yıldız, kaldırım işgaline karşı sıkı bir denetim uygulayacaklarını ifade ederek, bu konuda esnafların duyarlı davranması gerektiğini kaydetti.
Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Yıldız, kaldırım işgaline izin vermeyeceklerini belirterek, “İşgal konusunda yoğun şikâyetler alıyoruz. Alış veriş eden vatandaşlar kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırım işgali konusunda gerekli uyarıları yaptık ve esnaflarımızın kaldırımları işgale etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Daha modern bir Sapanca için kaldırım işgaline son verelim. Sapancalı esnaf ve yaya halkın zor durumda kalmamaları açısında araç sahiplerinin de yaya yoluna araçlarını park etmemesi konusunda hassas davranmaları gerekmektedir” diye konuştu.
 


Bu haber 1043 kez görüntülendi