• Sapanca

Sapanca da Kaldırımlar Yenileniyor


Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde kaldırım yenileme çalışmalarını kendi ekip ve ekipmanlarıyla aralıksız sürdürüyor.

Sapanca yollarının iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında belediye ekipleri, yaya kaldırım çalışmalarını da farklı mahallelerde tek tek gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Gazipaşa Mahallesi (Çukur Mevkii )Birlik ve Ferah Sokak’da üzerinde de yaya kaldırım çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın “İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırımlar yaparken mevcut olan fakat, kullanımında sıkıntı duyulan kaldırımlarda revize yapmaya devam ediyoruz. Son olarak ekiplerimizle Gazipaşa Mahallesi (Çukur Mevkii )Birlik ve Ferah Sokak’da kaldırım çalışması gerçekleştirdik. Araç ve yaya trafiği bakımından en işlek bölgelerimizden biri olan İzmit Caddesi’ndeki kullanışsız kaldırımların yenileme çalışmaları devam ediyor” dedi.

Çözüm odaklı çalışmaları ile Sapancalılara hizmet sunmaya devam eden belediye ekipleri, kaldırım çalışmalarını ay içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

 


Bu haber 1341 kez görüntülendi