• Sapanca

Sapanca'da Ağaçlar Budanıyor


Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde başlattığı ağaç budama çalışmaları program dâhilinde devam ediyor.

Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmaları büyük bir titizlik ile sürüyor. Belediye ekipleri, yol kenarlarında kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların budanarak bakımlarını yapıyor. Her yıl düzenli olarak yapılması gereken budama işlemlerinin Sapanca genelindeki oyun parkları çevresinde de uygulanacağı belirtildi.

Ağaç budama çalışmaları yapılarak cadde ve sokaklardaki uzayan ağaç dallarının elektrik tellerinin arasına girmesi ile yaşanan zorluklar da bertaraf edilmiş oluyor.

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yapılan ağaç budama çalışmaları ile ağaçların sağlıklı kalması amaçlandığını ve ilçe genelinde birçok ağacın budama işleminin tamamlandığını belirterek, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da aynı özenle devam edeceğini söyledi.


Bu haber 1636 kez görüntülendi