Sapanca’da İletişim Semineri Gerçekleşti

Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Aile İçi İletişim Semineri Dr. Nigar Hürel’in sunumuyla Kırkpınar Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz ve Kültür Müdürü Şafak Başoğlu’nun da katıldığı seminerde Dr. Nigar Hürel Aile İçi İletişim konusunda ebeveynlere ve gençlere düşen sorumlulukları hatırlatıcı bir konuşma yaptı.

“Aile İçi İletişim” başlığı altında, ailede iletişim becerilerini arttırmaya yönelik aile gereksinimleri, iletişim engelleri, aile içi iletişim kopukluğunun nedenleri, eşler arasındaki uyum, aile içi iletişimsizlik ve çözüm yolları, aile hayatının önemi gibi konulara yer verildi.

Programın sonunda Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz tarafından, Dr. Nigar Hürel’e günün anısına hediye takdimi yapıldı.