• Sapanca

Sapanca’da KOSGEB’İN Girişimcilik Kursları Başladı


Sapanca Kendi Girişimcilerini Yetiştiriyor

Sapanca Belediyesi ile KOSGEB işbirliği ile açılan girişimcilik kursları Kırkpınar Kültür Merkezinde başladı.

 Birçok girişimcinin sertifikasını alıp iş dünyasına ilk adımını atmasını hedefleyen Sapanca Belediyesi 30 yeni girişimci ile eğitime başladı.5 gün boyunca sabah: 10.00 ve 17.00 saatleri arasında eğitim alan kursiyerler aldıkları eğitim sonrasında İş Planı hazırlamayı öğrenerek KOSGEB’e başvuru yapabiliyor.

Belirli periyotlar halinde devam eden ve her grubun 30 kişiyle sınırlı olduğu eğitimlere başvurular devam ediyor. Kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler, Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğüne giderek girişimcilik kursu başvuru formu doldurmaları yeterli oluyor.       

Başkan Yılmazer; Projeyi çok önemsiyoruz.

Kursun ilk günü girişimcileri ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer; “KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu projenin ilçemiz için çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bu kurslarda eğitim alan birçok kursiyerimiz, her geçen gün büyüyen ve gelişen İlçemizin ekonomisine katkı sağlayacak. İlçemize ve ilçe ekonomisine yararlı işler kuracak olan iş sahiplerimize şimdiden kolay gelsin diyerek başarılar diliyorum, kursumuzun hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi


Bu haber 1908 kez görüntülendi