• Sapanca

Sapanca’da Karla Mücadele Ekibi İş Başı Yaptı


Son günlerde etkili olan soğuk ve yağışlı hava Sapanca ilçesinin üst kısımlarını beyaz örtüye bürüdü. Sapancalıların soğuk ve yağışlı havadan olumsuz etkilenmemesi için belediye ekipleri de karla mücadele çalışmalarını 24 saat kesintisiz gerçekleştiriyor.

Koordineli çalışma
Meteorolojiden gelen uyarıları dikkate alan Sapanca Belediyesi, kar, tipi ve buzlanmaya karşı Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde karla mücadele konusunda özel bir ekip görevlendirdi. Ekipler özellikle İkramiye ve Dibektaş Mahallelerinde yağışın etkili olduğu yerlerde çalışmalarını gerçekleştirirken beraber, ilçe içi ulaşımın sağlandığı ana arterler, köy yolları ve dağ eteklerinde koordineli bir çalışma gerçekleştirmek için hazır.

Ekipler 24 saat görevde
Sapanca Belediyesi, bünyesindeki karla mücadele ekibi 3 JCB, 2 greyder, tuzlama aracı, kamyon ve ile müdahale çalışması yapıyor. İlçedeki vatandaşların ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için ekiplerin görev başında oldukları aktarıldı. Müdahale gereken durumların olması halinde vatandaşların 0 850 224 54 54 nolu telefona bilgi vermelerini istendi. 


Bu haber 1323 kez görüntülendi