Sapanca’da Kurslar Eksiksiz Katılımla Devam Ediyor

Sapanca Belediyesi yaz dönemi kültür ve sanat kurslarının öğrencileri eksiksiz katılımla devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü, bünyesinde yaz döneminde gitar, çocuk korosu, resim, çini kursları açıldığı ilk günden bu güne kursiyerlerin yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Kültür Müdürü Şafak Başoğlu, devam eden kursların kısa süre sona ereceğini belirterek, “Kursiyerlerimizin sayısında, yazın sıcak günlerinde dahi katılımlarında azalma olmadı. Yaz aylarını verimli ve daha kaliteli vakit geçirilmek için gelen tüm kursiyerlerimiz ve hocalarımızın istekleri bizleri kış ayı için açacağımız kurslarımız için motive etmiş oldu. Geçen yıllara göre branşlarımızda farklılıklar planlanırken, gelen istek ve talepler doğrultusunda kış sezonu kurslarımız için hazırlıklarımız büyük bir hızla devam etmektedir” dedi.  2018-2019 eğitim öğretim yılında kültür ve sanat alanındaki çalışmalarda Sapanca’da yeniliklerin geleceği aktarıldı.