Sapanca’da Park ve Bahçeler Düzenleniyor

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çim biçme, bakım, ağaç budama ve sulama çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeyi tamamen tarayarak, bakım ihtiyacı bulunan kesimlerde bitki bakımlarını ve çim kesilme ihtiyacı bulunan yerlerde de çim kesme işlemini yoğun olarak sürdürüyor.
Park ve Bahçeler ekibi günlük çalışma programını yetiştirmek adına var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarların ve vatandaşların dilekçeleri doğrultusunda hazırlanan programa göre çalışma yapılan mahallelerde, park yeşil alan bakım çalışması, kaldırım kenarları yabancı ot temizleme işlemi yapılıyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda peyzaj düzenlemeleri ve bakım çalışmalarını da devam ediyor.