Sapanca’da Ramazan

Her yıl geleneksel olarak devam eden Sapanca Belediyesi Ramazan etkinlikleri bu yılda mahallelerde devam ediyor.

Sapanca Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri Kırkpınar ve Kurtköy Mahallerinde gerçekleşti. Etkinliklerin diğer mahallelerle devam edeceği bilgisi verildi.  Etkinlik kapsamındaki Hacivat-Karagöz, geleneksel orta oyunları, meddah, palyaço, allı güllü, pamuk şeker, kâğıt helva programa gelen çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Etkinlerde çocuklarla bir arada olan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan etkinliklerinde görüyoruz ki çocuklarımızın ilgisi çok büyük. Çocuklardaki hatıralar bir ömür kalıcı olmaktadır. Çocuklarımızın büyüyüp yıllar sonra Ramazan aylarını anlattıklarında Sapanca Belediyesi olarak hazırlanan bu etkinliklerinde hatırlarında kalacağına inanıyorum” dedi.

Başkan Yılmazer, çocuklarla birlikte gösterileri izledi ve çocuklara pamuk şeker, kağıt helva ikramında bulundu.