• Sapanca

Sapanca’nın Çocuk Başkanı, Bayar


Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Eda Bayar, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in koltuğuna oturup, mecliste gündeme aldıkları konuları Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e aktardı.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Çocuk Meclis Başkanı Eda Bayar’a bırakırken, “Bugünkü tablo bizleri geleceğe yönelik umutlandırmakta. Kendi fikirlerini ifade eden çocuklarımız yarının büyükleri olarak inanıyorum ki ülkemizi daha iyi yerlere getireceksiniz. Biz büyükleriniz olarak, her zaman sizin yanınızda ve destekçiniz olacağız. Bu vesile ile tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” diyerek, koltuğunu Başkan Bayar’a bıraktı. 

Başkan Yılmazer’in koltuğuna oturan Bayar, çocuklar için sınav öncesi motivasyon pikniği, Sağlık için pedal çeviriyoruz bisiklet etkinliği, köprü altlarının meclis üyelerince resim çizilerek boyanması, meclis adına hatıra ormanının yapılması ilk yapacakları programlamaların içinde yer aldığını aktardı.

Biz geleceğiz, gelecek için projeler düşünüyoruz

Başkan Bayar “Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e bize verdiği değer ve çocuklara yönelik çeşitli platformları için teşekkür ediyoruz. Biz geleceğiz ve meclis üyesi arkadaşlarımızla gelecek için Sapancalı ve tüm çocukları kapsayan projeleri hayata geçirmek için çalışıyor fikir üretiyoruz” dedi.

Başkan Yılmazer, ziyarete gelen öğrencilerle fotoğraf çekildi ve öğrencilere satranç takımı hediye etti.


Bu haber 1727 kez görüntülendi