• Sapanca

Sapanca’nın Minder Sporcuları Bir Arada


Sapanca’nın başarılı minder sporcuları bir araya geldi. Dallarında çeşitli dereceler alan sporcular düzenlenen motivasyon yemeğine Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcıları Özcan Yavuz, İsa Sezer ve Spor Müdür’ü Emre Kibar katıldı.

Spor Müdürü Emre Kibar; “ Sapanca Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer, sporun ve sporcunun her zaman yanında destekçisidir. Gençlerin spor aktivitelerinde bulunmalarını, kendilerini spora yöneltmelerini ve bu sayede kötü alışkanlıklardan bir nebze olsun uzaklaşmalarına vesile olmak için belediye bünyesinde çeşitli branşlarda kurslar açmaktayız. 4 Yıl için 2300 çocuğumuz bu kurslardan faydalandı. Sağlık açısından, gelişim açısından katkı sağlayacağına inandığımız tüm kursları talepler doğrultusun arttırma gayreti içerisindeyiz. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını dileriz” dedi.

Yemekte bulunan Karate Antrenörü Tayfun Kobaş, Kickboks Antrenörü Serkan Yılmazer ve Güreş Antrenörü Nuri Erdoğan’a plaket takdim etti. Sapanca Belediye Başkan Yardımcıları Özcan Yavuz, İsa Sezer program sonunda sporculara çeşitli hediyeler taktim edildi.

 


Bu haber 1447 kez görüntülendi