Sapanca’ya Yakışan Kent Mobilyaları

Sapanca Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Sapanca’nın ortak kullanım alanlarına ilçeye yakışan yeni kent mobilyalarına bir yenisini daha ilave etti.

Sapanca’nın adına ve turizm bölgesi olması sebebiyle kent mobilyalarına ihtiyaç duyulan noktalarda yeni kent mobilyaları halkın hizmetine sunuluyor.

Çalışmaları bizzat takip eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “Yaşadığımız kenti daha da yaşanabilir hale getirmek amacıyla belediye olarak alt yapı ve asfalt çalışmalarının haricinde şehrimizde çevre düzenlemeleri yeşil alanlar park ve bahçeler yapıyoruz. Özellikle toplu kullanım alanlarının sayısını arttırmak ve var olanları korumanın gayreti içerisindeyiz. Kent mobilyaları ile kentimizin, çehresini değişirken ilçemize gelenlerin ziyaret edecekleri yerler haline getirme gayreti içerisindeyiz” dedi.