Son Tarih 30 Kasım!

Emlak ve çevre temizlik vergisinin 2017 yılına ilişkin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerektiği belirtildi. Ödemeler Belediye Hizmet Binasında bulunan veznelerden ve www.sapanca.bel.tr den gerçekleştirilebilecek.

Emlak Vergisi Ödenmezse Ne Olur

Emlak ve işyeri çevre temizlik vergileri zamanında ödenmediği takdirde, gecikme günü kadar vergi cezası hesaplanmaktadır. Ayrıca 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu, 213 Sayılı Vergi Usul kanunu ve 6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında kanuna göre zamanında ödenmeyen vergiler için icra takibi başlatılır.