Sonbahar Temizliği

Sapanca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçede dökülen yaprakların temizliğine devam ediyor.
İlçede kuruyup dökülen yaprakların caddelerde kötü bir görüntü oluşturmaması için çalışma yapan Sapanca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, oluşturulan ekiplerle kaldırımlarda biriken yaprakları temizliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, göreve geldikten sonra Belediye olarak devraldığımız temizlik hizmetlerinde aksaklığa meydan vermediklerini belirterek, ” Temizlik işleri ekiplerimiz ilçe genelinde ana caddeler başta olmak üzere şehir merkezinde, dökülen yaprakların temizliğini yapıyor. Kaldırım üzerlerinde ve ağaç diplerinde oluşan yaprakların kötü bir görüntü oluşturmaması için temizlik faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.  İlçenin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyetin gösteriyoruz” dedi.