• Sapanca

YANIK HAYVAN BARINAĞI’NDA SONA GELİNDİ


Sapanca Belediyesi sokak hayvanları konusundaki duyarlılığını göstererek, Yanık’taki Sokak Hayvanları Barınağı’ndaki çalışmalarını tamamladı. Sapanca hayvan severler Derneği’nin katkılarıyla ve derneğin bu konudaki duyarlı yaklaşımını koşulsuz olarak destekleme mahiyetindeki çalışmalarında, sokak hayvanları için tahsis ettiği barınak alanındaki çalışmalarında son aşamaya geldi.

Sokak hayvanları için tahsis ettiği alanı çevreleyerek, alan içi düzenlemelerde sokak hayvanlarının barınmasına yönelik bölümlerin inşasını tamamlayan Sapanca Belediyesi, barınakta veterinerlik hizmetlerin faal olarak sürdürülmesini sağlayacak. Kısırlaştırma operasyonları ile hayvanlara diğer sağlık müdahalelerinde bulunmak üzere özel ve hijyenik bölümleri de oluşturan Sapanca Belediyesi, barınaktaki düzenlemelerin tamamını çok kısa sürede tamamlayacak.

Yanık Sokak hayvanları barınağı konusunda bir açıklama yapan başkan Yılmazer, hayvan severlerin duyarlılığına belediye olarak katkıda bulunmak ve hayvan severlerin sokak hayvanlarına katkıda bulunmayı düzenli olarak sürdürecekleri bir merkezi oluşturmak en baştan beri düşüncemizdi. Nihayet sokak hayvanlarının korunmasına ve sağlık sorunlarını çözmemize yönelik barınağımızla sokak hayvanları için duyarlılığımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yanık Sokak Hayvanları Barınağı’mızda derneğimizin de katkılarıyla daha önemli ve kalıcı projeleri hayata geçirme uğraşında olacaklarını belirtti.


Bu haber 5333 kez görüntülendi