YAZ SPOR OKULLARI 6 BRANŞLA BAŞLADI

Genç nesli sporun çeşitli branşlarında eğitmek amacıyla her yıl düzenlenen ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin katkıda bulunduğu Sapanca Belediyesi Yaz Spor Okulları, düzenlenen malzeme dağıtım töreniyle başladı. Bu yılki Yaz Spor Okulları, futbol, voleybol, basketbol, karate, kickboks ve güreş olmak üzere 6 branşta sürdürülecek.

Sapanca Spor Salonu’nda aileleri birlikte hazır bulunan sporcu adaylarına, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz spor okulları için gönderilen malzeme dağıtımı, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Aydın Yıldız ve branş eğitmenleri tarafından yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, her yıl Sapanca’da düzenlenen yaz spor okullarına katkıları için teşekkür eden Başkan Yardımcısı Yavuz, yaz spor okullarının gençlere yaz ayları boyunca güzel bir meşgale verilmesinin önemine değinerek, yaz spor okulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.