• Sapanca

Yanık için Doğalgaz’da Geri Sayım


Sapanca Yanık Mahallesini doğalgaz altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mahalle sakinleri Aralık ayının ilk haftasında doğalgaz konforuna kavuşacak.

AGDAŞ, Sapanca Yanık Mahallesinde 1/1000 ölçekli imar planı bulunan bölgeleri kapayan doğalgaz alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ana hat ve servis hattı olmak üzere yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki projede 200 adet servis kutusu montajı yapılacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ”Üzerinde bir süredir yürüttüğümüz çalışmaları nihayet sonuçlandırdık. Allah kısmet ederse Aralık ayı başlarında Yanık Mahalle sakinleri doğalgaz kullanımına geçiyor. Yanık Mahallemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Konuyla bizzat ilgilenen AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir’e teşekkür ediyorum " diye konuştu.

 

AGDAŞ Yatırım Planlama ve Kontrol Müdürü Selçuk Ergene, Ekim ayında başladıkları çalışmaları Aralık ayından ilk haftasında tamamlayacaklarını belitti. Ergene; hedefleri doğrultusunda Sakarya’nın dört bir yanına doğal gaz ulaştırmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

İç Tesisatınız ‘AGDAŞ Sertifikalı İç Tesisat Firmalarına’ Yaptırın Uyarısı

Bağlantı sözleşmelerinin (ilk sözleşme yetkili iç tesisat firmaları aracılığı ile abonelik sözleşmelerinin 444 54 99 numaralı AGDAŞ Çağrı Merkezi üzerinde yapıldığı bilgisi verildi. Abone olmak isteyenlerin mağduriyet yaşamamaları adına doğal gaz tesisat ve doğal gaz bağlantı sözleşmelerini AGDAŞ tarafından sertifikalandırılmış firmalara yaptırmaları konusunda uyardı. Müşterilerin 80 farklı firmadan doğal gaz bağlantı sözleşmesi işlemlerini gerçekleştirebileceği, sertifikalı firma güncel iletişim bilgilerine AGDAŞ web sitesinde üzerinden ulaşabileceği aktarıldı.

 

En Çevreci ve En Tasarruflu Yakıt

Yapılan açıklamada doğalgazın diğer yakıt türlerine göre çok daha çevreci ve tasarruflu olduğu vurgusu yapıldı. Sıcak su, ısınma ve ocakta kullanılan doğalgazın yıllık ortalama 1.200 ve 1.500 TL arasında değiştiği, yaklaşık 3 yılda elde edilecek tasarrufla dönüşüm için yapılan tüm harcamaların karşılanabileceği aktarıldı. 


Bu haber 1430 kez görüntülendi