• Sapanca

Yeni Işıklandırma Kentin Havasını Değiştirecek


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçede yapılan yeni çarşı içi düzenlemesi kapsamında yapılan değişimlerin içinde yer alan ışıklandırma çalışmalarının büyük beğeni kazandığına vurgu yaparken, “Çarşı içi düzenleme projemiz deki yeni ışıklandırma ile sokaklarımız ve caddelerimiz bambaşka bir havaya bürünecek” dedi.

Sapanca Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında başlattığı değişimle vatandaşlardan beğeni kazanıyor. Yenilenen yollar, düzenlenen kaldırımlar, yaya yolları, park alanları ve estetik görünümlü mantar ve yeni aydınlatma direkleri ile caddeler Sapancalıların dikkatini çekiyor. Modern asfaltların yanında modern caddeleri de hedefleyen Sapanca Belediyesi çevre düzenlemelerine de önem veriyor. Bu kapsamda bitirilen yol çalışmalarının akabinde yapılan ışıklandırma çalışmaları şimdiden yoğun ilgiyle karşılanıyor. Son olarak Sapanca Belediyesi Sivil Toplum Birimleri Binası’nın bahçesine konulan SAPANCA ışıklandırması özçekimcilerin mekânı olurken Başkan Yılmazer, Sapanca’ya yakışan hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

Kent havasına bürünüyoruz

“İlçemizin kent havasına bürünmesi adına ne gerekiyorsa yapıyoruz” diyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçemizin değişimi ve mutlu insanların yaşadığı bir Sapanca ortaya çıkması amacıyla bütün ekiplerimiz 24 saat esasıyla gece ve gündüz demeden çalışmaktayız. Kısa sürede birçok projeyi bitirerek hedeflerimize ilerlemekle birlikte, biten yerlerin kent havasını yakalaması için çevre düzenlemelerine dikkat ediyoruz. Bu kapsamda ışıklandırma ve çevre düzeni çalışmalarında da titiz bir çalışma programı içerisindeyiz. Yapılan çalışmalara, gelen olumlu tepkiler bizi mutlu etti” dedi.


Bu haber 1100 kez görüntülendi