Yılmazer, Ekibiyle Toplandı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, her hafta pazartesi günü Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleriyle makamında toplanıyor.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, birlikte ve şeffaf yönetim modeli çerçevesinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle haftalık toplantılarla ilçenin geleceğine şekil verecekleri çalışmaları değerlendiriyor. Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda geçmiş yapılan ve planlanan çalışmalar değerlendiriliyor.

Birimlerin kendi aralarındaki koordineyi artırdıkları toplantıda öncelikli işleri belirleyip başkan nezaretinde çalışmalarına yön vermekteler. Gelecek hafta yapılacak çalışmaların da planlandığı toplantı koordinasyon açısından önemli olduğu vurgulandı.