Yılmazer, Emekli Olan Köksöken’e Plaket Verdi

Sapanca Belediyesi’nde 31 yıldır hizmet veren Hakan Köksöken, emekli oldu. Emekli olan Köksöken’e Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer plaket takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen plaket töreninde Başkan Yılmazer, “Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine şahsım, belediyemiz çalışanları ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Emekliye ayrılan Hakan Köksöken “31 yıllık hizmet süremiz dolduğu için ayrıldık. Sapanca Belediyesi'ne daha fazla hizmet yapmak için bütün gayretimizle çalışıp elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman Sapanca Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer beyefendinin yanında olacağız.” dedi.