• Sapanca

Yılmazer, Yaşlıların Hayır Duasını Aldı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçede yaşayan yaşlıları ziyaret ederek onların hayır dualarını aldı.

 

Başkan Yılmazer, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede bulunan yaşlıları ziyaret etti. Ziyarette bulunduğu, 1931 doğumlu Şöhret Teyze ile uzun uzun sohbet bulundu. Şöhret Teyze’ye yapılan ziyaretin ardından Cami Cedit Mahallesi Okul Caddesi’nde yaşayan, Hediye ve Mehmet Altun çiftinin evine giden, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Eşi Nurten Yılmazer ve AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadılar.

 

Mehmet Amca eşi Hediye Teyze ile geçirdiği uzun fakat maddi imkânsızlıklardan dolayı yaşadıkları zorlukları Başkan Yılmazer’e anlatırken duygulandı “Senden Allah razı olsun. Allah, seni başımızdan eksik etmesin. Evimize sayende sıcak yemek giriyor. Sen ve bize yardımları ulaştıran herkes sağ olsun” dedi.

 

Herkesin bir gün yaşlanacağını her zaman aklında tutması gerektiğine vurgu yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem ve onların çözümü için gösterilen çaba o toplumun uygarlık göstergesiyle eş anlamlıdır. Sapanca Belediyesi olarak,  bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Yaşlılara yönelik Sapanca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve gönüllü Ak Parti Sapanca Kadın Kolları'nın desteği ile yemek yapma gücü olmayanlara sıcak yemek hizmeti veriyoruz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir” dedi. Ziyaretler de yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edildi.


Bu haber 1293 kez görüntülendi