• Sapanca

Yılmazer’den, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı


Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Yılmazer, mesajında, bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek, “Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve vatan aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam edecektir” dedi.

 

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,  mesajına şöyle devam etti: “29 Ekim 1923, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Ülkesini işgal etmek isteyen güçlere karşı destansı bir istiklal mücadelesi veren milletimiz, kazandığı büyük zaferi, milli iradeyi esas alan Cumhuriyeti ilan ederek taçlandırmıştır.

 

Milletimiz bu kararıyla hâkimiyetin millet iradesinde olduğunu ilan etmiş ve Cumhuriyetimizi içtenlikle sahiplenmiştir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, köklü bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçısı olan milletimiz, birbirine sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarını inşa edecektir.

 

Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve vatan aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam edecektir. Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere, Cumhuriyetimizi kuranlara karşı sorumluluklarımız var.

 

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün kahramanlarımızı şükranla anıyorum.

 

Cumhuriyetimizin 94’üncü yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bütün hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 


Bu haber 1175 kez görüntülendi