Kurt Kapanına Dikkat!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, çarşı içi trafik düzenin sağlanması için kurt kapanı çalışması başlatıldı.

Çayiçi Mahallesi Ersin Caddesi yol güzergâhı üzerinde döner kavşak noktasında Atatürk Caddesi’ne sağa dönüşün yasak olduğunu gösteren tabela haricinde kurt kapanı konuldu.

Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın; “Çarşı içerisinde tek yön uygulamasını daha aktif ve çarşının araç trafiğinin düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlamak amacı ile Atatürk Caddesi girişine kurt kapanı kurulumunu gerçekleştirdik. Bu uygulama ile ilgili gerekli ikaz tabelaları yerleştirilmekte, fakat vatandaşlarımızdan kurt kapanına dikkat etmelerini çevresindeki insanları da bilgilendirmeleri, bu konuda kurallara uyulmasını rica ediyorum” dedi.

Akın, Sapanca Belediye’si olarak yapılan düzenlemeden dolayı,  vatandaşların mağdur olmaması açısından dikkat edilmesine vurgu yaptı ve bu konuya duyarlılığın sağlanmasıyla trafiğin daha ve rahat akıcı hale geleceğini sözlerine ekledi.