• Sapanca

Başkan Yılmazer Halk İçin Halkla İç İçe


Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, her zaman olduğu gibi halkla iç içe.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer fırsat buldukça Sapancalı hemşerilerini 7 den 70 e ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Yılmazer cenaze, cemiyetlerde ve vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sorularına çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Yılmazer, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren ve vatandaşların tüm sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Başkan Yılmazer’e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ziyaretlerinde halkın problemlerini dinleyen Başkan Yılmazer; “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini ilçenin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar halkın isteklerini halkın dilinden dinleyen bir Belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirirken, Başkan Yılmazer’ın başarılarının devamını dilediler.


Bu haber 1337 kez görüntülendi