• Sapanca

EKİM 2024 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI


Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 03 EKİM 2024 - PERŞEMBE

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 15:30

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN...

GÜNDEM :
1. 2025 Mali Yılı Tahmini Bütçesi konusunun görüşülmesi.
2. 2025 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifesi konusunun görüşülmesi.
3. 2024 Mali Yılı Bütçesine ilişkin Plan Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
4. 2024 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifesi Revizyonuna ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.
5. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. Maddesinin “p” bendi hükmü gereğince Kadıköy Belediye Başkanlığı ile Belediyemiz arasında sosyo-kültürel ilişkilerin arttırılması için her iki belediyenin dostluk ilişkilerine dayanan; ekonomik, bilim ve teknik, kültürel iş birliği gerekliliği için her iki belediyenin “Kardeşlik ve İş Birliği Protokolü” yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
6. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesinin “c” bendi hükmü gereğince Fenerbahçe Spor Kulübü ile “İş Birliği Protokolü” yapılması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
7. Mülkiyeti Belediyemize ait olan ekonomik ömrünü tamamlamış trafikten çekme belgeli araçların 237 Sayılı Taşıt Kanunu’nun 13. Maddesi gereğince satışların yapılması ve satış işlemleri için Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
8. Çayiçi Mahallesi Temren Caddesi ile Sabri Bostancı Sokak arasında yeni açılan sokağa isim verilmesi konusunun görüşülmesi.
9. Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.


Bu haber 80 kez görüntülendi