• Sapanca

Sapanca Zabıta Ekiplerinden Denetim


Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler belirli aralıklarla ilçe genelindeki fırınlarda genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ekmek gramajlarını kontrol etmeye devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Güreci;“Zabıta Ekiplerimiz, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması adına fırınlarda gramaj, hijyen ve ruhsat denetimlerine ara vermeden devam ediyor. İlçemizde faaliyet gösteren fırınlarda üretilen ürünlerin gramajları kontrol edilerek, kurallara uyulup uyulmadığına bakıldı. Üretim esnasında mutlaka maske, eldiven ve bone takılmasını gerektiğini hatırlatıp kurallara uymaları konusunda bilgilendirmelerde bulunduk” dedi.

Denetimlerin düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirten Zabıta Müdürü Güreci, vatandaşlardan da gördükleri aksaklıkların Zabıta Müdürlüğü'ne bildirilmesini istediklerini dile getirdi.


Bu haber 515 kez görüntülendi