TEMMUZ 2024 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Meclis toplantısını canlı olarak izleyebilirsiniz. Yayın toplantı saatinden 10 dakika önce açılacak ve gündem maddelerinin bitmesi ile sona ermektedir. Gündem sonrası olan görüşmeler canlı olarak verilmemektedir.

Toplantı Tarihi : 04 TEMMUZ 2024 - PERŞEMBE

Toplantı Yeri : Belediye Meclis Toplantı Salonu

Toplantı Saati : 16:00

Gündem Maddeleri:

1-5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. Maddesinin (d) bendi gereğince Borçlanma konusunun görüşülmesi.

2-2024 Mali Yılı Gelir ve Ücret Tarifesinde uygulanacak revizyon için toplanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi.

3-Rüstempaşa Mahallesi, 1071 ada, 81 nolu parselde planlanan İdari Tesis Alanının Konut Alanına dönüştürülmesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

4-İlmiye Mahallesi, 106 ada, 3 nolu parselin batısında bulunan kadastral boşlukta yol planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.

5- Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi, 326 ada, 4, 38 ve 39 nolu parsellerde Turizm Tesis Alanı planlanması ve yol kaldırılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin görüşülmesi.

6- Mahmudiye mahallesi 390 ada 2 parsel numaralı taşınmazdan yol alanı kamulaştırılması konusunun görüşülmesi.

7-1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Plan Notlarına Plansız Alanlarda Doğa Turizmi amaçlı yapılacak yapılar hakkında plan hükmü eklenmesine ilişkin Sakarya Büyükşehir Belediyesine başvuru yapılması konusunun görüşülmesi.

8-Gündem dışı gelen evrakların görüşülmesi.