• Sapanca

Yeni Trendler Kongresi, Sapanca’da


Sakarya Uygulamalı Birimler Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Çin-Zhejiang YueXiu Yabancı Diller Üniversitesi Ağırlama Yönetimi Enstitüsü (YIHA) ve Tayland- Siam Üniversitesi ortaklığında, bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “ Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi  (INGANT 2018) ” düzenlenecek.

Sapanca Belediyesi ve Sakarya Valiliği’nin katkılarıyla, Sakarya Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda, 1 – 3 Kasım 2018 tarihleri arasında saat 09.00 da gerçekleşecek. Kongre de; turizm eksenindeki yenilik, gelişim ve değişimlerin tartışılmasının hedeflenmektedir.

 

Sektörel dinamiklere ilişkin öneriler

 

Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi’nin, sektörde yaşanan inovasyonların takibi, kullanılan teknolojilerde yaşanan değişimler ve değişen tüketici profilleri gibi alanlarda sunulacak çalışmalar aracılığıyla sektörel dinamiklere ilişkin öneriler geliştirilmesinde fayda sağlanacağı düşünülmektedir. 1 – 3 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek kongreye, turizm sektörüne ilişkin çalışmalar yapan akademisyenler, lisansüstü öğrenciler, sektör temsilcileri ve yerel yöneticiler katılacak.

 


Bu haber 1903 kez görüntülendi